VI ÄR STARKA

Många har drabbats av den rådande Corona pandemin och inom turistnäringen ser vi hur företag fortsätter kämpa för att inte gå under.  Jenny Söderström, Kristallen bidrar till att stötta den lokala turistnäringen med det dem kan, vilket är stenar, silver och fantastiskt hantverk. De har tillverkat peppande nyckelringar som ska ingjuta hopp och värme i vår omgivning.

Tack vare Kristallens fina initiativ har Kiruna Lappland Ekonomisk Förening öppnat en fond – VI ÄR STARKA. För varje såld nyckelring går 100kr till fonden och för varje 5000kr som fonden får in, betalas det ut till ett lokalt turistföretag som har anmält att de är i behov av ekonomisk stöttning.

Sparbanken Nord uppmärksammade initiativet och bidrog med 5000 kronor till fonden för att möjliggöra en första utbetalning. En första dragning är därmed gjord och fondens första utbetalning går till Kiruna Sleddog Tours.

Vill du hjälpa till att stötta den lokala turismnäringen?
Köp då en nyckelring från Kiruna Lappland Turistcenter. Vi kan skicka den hem till dig mot Swish-betalning. Nyckelringen kostar 350 kr (porto 11kr). Skicka bara ett mejl till oss på info@kirunalapland.se.

Varje sten är unik och ingen nyckelring är den andra lik!

Vi är starka tillsammans!