Norrskensfoto: Tomas Jönsson

Kiruna Lappland för Musikhjälpen!

Kiruna Lappland tror på ett starkt tillsammans för en bättre värld. Musikhjälpen gör skillnad och det vill vi vara en del av.

Nu får alla som skänker pengar chansen att vinna ett attraktivt Kirunapaket, innehållande en vattenflaska, mössa, buff, nyckelring samt ett presentkort för två personer till LKAB:s Visitor Centre i världens största underjordiska järnmalmsgruva! Den lyckliga vinnaren kommer att utses på måndag den 16 december.

Var med du också och skänk en slant till vår insamling.

Hjälp oss att hjälpa!

 


Musikhjälpen 2019 sänds 9 – 15 december från Stora torget i Västerås. Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänds det direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Temat för 2019 är ”Sex är inte ett vapen”.

I programmet blir tre kända programledare inlåsta i en studio på ett torg i en svensk stad. Under veckan får de besök av engagerade människor som på olika sätt bidrar till kampen för årets tema. Artister uppträder och kända människor kommer på besök för att engagera sig, och som ett kitt i hela sändningen ligger publikens låtönskningar som alla bidrar till insamlingen.