Kiruna Lappland för Musikhjälpen

Kiruna Lappland tror på ett starkt tillsammans för en bättre värld. Därför har vi startat en insamling för Musikhjälpen 2020, där temat i år är ”ingen människa ska lämnas utan vård”.

Alla som skänker minst 50 kr till vår bössa har chansen att vinna ett attraktivt Kirunapaket, med en praktisk totebag innehållande en vattenflaska, mössa, buff, scarf, munskydd och ett nyckelband. Tävlingen pågår till den 20 december.

Så hjälp oss att hjälpa och skänk en slant till vår insamling.

 


Om Musikhjälpen 2020

Hälsa är en mänsklig rättighet. Ändå saknar minst halva världens befolkning tillgång till grundläggande hälso- och sjukvård. Bland de 7,4 miljoner barn och unga som dog under 2019 hade de allra flesta fall varit möjliga att förebygga eller behandla. Det finns kunskap och resurser för att rädda miljontals liv, som inte når fram. Genom Musikhjälpen 2020 ökar vi tillsammans kunskapen och engagemanget för att ingen människa ska lämnas utan vård. 

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits i Sverige sedan 2008. I 144 timmar sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år. Läs mer här.