Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Norrskenstur med skoter i Jukkasjärvi

Slöjdvägen 9, Jukkasjärvi

Norrskenstur med skoter i Jukkasjärvi

Följ med på en guidad norrskens foto snöskotertur runt Jukkasjärvi. Vi kör bara om vädret tillåter, det vill säga om vi ser stjärnor. Då finns stor chans till att även se norrsken! Vi kör snöskoter genom Jukkasjärvis landsbygd, längs med älven, över sjöar och genom skogen till en plats med så lite ljusförorening som möjligt. Med på turen har vi varm dryck och gott fika.

Ni kan absolut ta bild med egen kamera eller mobil. Men tappa inte eran tid med att många bilder själv, eftersom ni inom några timmar efter turen kommer att få mailat åt er fina bilder på er och norrsken med professionell kamera. Det är bättre att ni fokuserar eran tid på att med egna ögon se den fantastiska showen på himlen!

När ni bokar med oss så är det bara ni på turen. Vi blandar inte sällskap. Ni delar skoter och kan turas om att få köra. Vi tar inte extra betalt, bara för att du kommer ensam. Du som är ensam på semestern får alltså också känna att ni/du är välkommen och kan ha roligt utan någon extra kostnad.

Vi hämtar upp er från eran adress/boende och kör till våran utgångspunkt vid Northern Lights Shop i Jukkasjärvi. Efter turen skjutsar vi er tillbaka till erat boende. Ni får låna skoteroverall, hjälm, skoterskor, balaklava och handskar. Ni bör ha med er varmt underställ, varma sockar och halsduk. Guiden har en säkerhetsgenomgång och ger instruktioner i hur snöskotern ska användas.

Sedan börjar äventyret! Vi väntar på er!