Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Norrskensfototur med bil

Slöjdvägen 9, Jukkasjärvi

Norrskensfototur med bil

Följ med på en guidad norrskensfototur med bil. Vi kör bara om vädret tillåter, det vill säga om vi ser stjärnor. Då finns stor chans till att även se norrsken! Guiden är professionell fotograf och ni kommer få bilder på er och de norrsken vi ser samt diplom. Ni får varm dryck och gott fika på turen.

När ni bokar med oss så är det bara ni på turen. Vi blandar inte sällskap. Du som är ensam på semestern får alltså också känna att du är välkommen och kan ha roligt utan någon extra kostnad. Vi tar inte extra betalt, bara för att du kommer själv. Priset är detsamma oavsett om du är ensam eller om ni är en grupp som bokar på upp till 6 personer. Om ni är fler än 6 personer, kontakta oss minst 2 dagar innan.

Vi hämtar upp er från erat boende och vi kör till ett bra ställe med så lite ljusförorening som möjligt. Destinationen kan komma att bli Kiruna, Jukkasjärvi, Abisko, Riksgränsen mm. Efter turen skjutsar vi er tillbaka till erat boende.

Ni kan absolut ta bild med egen kamera eller mobil. Men tappa inte eran tid med att många bilder själv, eftersom ni inom några timmar efter turen kommer att få mailat åt er fina bilder på er och norrsken med professionell kamera. Det är bättre att ni fokuserar eran tid på att med egna ögon se den fantastiska showen på himlen!

Snart börjar äventyret! Vi väntar på er!