Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Snöskotertur i Jukkasjärvi

Slöjdvägen 9, Jukkasjärvi

Snöskotertur i Jukkasjärvi

Följ med på en guidad snöskotertur 2-5 timmar i dagsljus runt Jukkasjärvi. Om turen bokas för exempelvis två timmar, så är det tiden som vi tillbringar på turen. Tid tillkommer för transfer och ombyte kläder. Vi kör genom Jukkasjärvis landsbygd, längs med älven, över sjöar och genom skogen. Vi gör pauser för att se på utsikten, ni kan ta foton (glöm inte kameran/mobilen) samt för varm dryck och gott fika.

När ni bokar med oss så är det bara ni på turen. Vi blandar inte sällskap. Du som är ensam på semestern får alltså också känna att du är välkommen och kan ha roligt utan någon extra kostnad. Vi tar inte extra betalt, bara för att du kommer själv. Priset är detsamma oavsett om du är ensam eller om ni är en grupp som bokar på upp till 5 personer. Ni delar skoter och kan turas om att få köra.

Vi hämtar upp er från erat boende och kör till våran utgångspunkt vid Northern Lights Shop i Jukkasjärvi. Efter turen skjutsar vi er tillbaka till erat boende. Ni får låna skoteroverall, hjälm, skoterskor, balaklava och handskar. Ni bör klä er med varmt underställ, varma sockar och halsduk. Guiden har en säkerhetsgenomgång och ger instruktioner i hur snöskotern ska användas.

Sedan börjar äventyret! Vi väntar på er!