English flag

MICE och Technical Visits

Framtidens turism är här

Kiruna som mötesdestination

Kiruna är en populär året-runt destination för Möten, Incentives, Konferenser och Events (MICE). Det är de autentiska, småskaliga och unika upplevelserna som lockar företag lokalt till internationellt till att ha möten i vår destination. Med naturen som mötesplats finns det gott om utrymme att vara kreativ och få tid till att varva ner och ladda batterierna. Vi har mycket av det bästa; norrskenet, Sveriges högsta berg, hotell gjorda av is, lyxspa och utsökt lokalproducerad mat. Mötesplanerare kan välja mellan enklare boenden till high-end-hotell, lugna och adrenalinstinna outdoorupplevelser samt venues inom- eller utomhus.

Allt detta sammantaget gör Kiruna till en toppdestination för mötesbokare världen över.

DMC

Nordic Ways

Nordic Ways, specialiserade på de Nordiska länderna, erbjuder de bästa rutterna och turerna i regionen med exklusiva aktiviteter. Nordic Ways har ett team av guider som är beredda att erbjuda turer av hög kvalitet på flera språk. För individuella och gruppresor skapas anpassade resplaner och turer genom Sverige och Lappland. Teamet hjälper dig att välja det bästa boendet, transfer tjänster, biljetter till attraktioner och allt som är nödvändigt för att bättre passa din resplan. Turerna anpassas alltid efter varje klients profil och vi organiserar det bästa inom logistik. Målet är klientens lycka. Vi förvandlar drömmar till verklighet! Upptäck storslagna och underbara Lappland!

Besök Nordic Ways
DMC

Arctic Inbound

Arctic Inbound är en DMC som drivs av en grupp arktiska specialister med fördjupad kunskap om nordnordiska regioner. Ett professionellt, flexibelt och serviceinriktat företag med stor erfarenhet och direkta relationer med leverantörer över hela regionen. Arctic Inbound kan planera och boka grupp-paket, FIT-resplaner, engångsevenemang eller specialturer för reseagenter över hela världen. Arctic Inbound erbjuder ett brett utbud av turer, inklusive: Grupp och FIT | Incentives och möten | Specialrundturer Studiebesök | Paketresor | Konferenser

Besök Arctic Inbound

20 minuter om Kiruna in Swedish Lapland

MICE Webinar about the destination Kiruna in Swedish Lapland. Information and inspiration for event planners for future event and incentive planning. Virtual site inspection with lots of insider info and tips.