Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Arktisk vinterweekend

Boka

UPPLEV MAGIN I SVENSKA LAPPLAND

Niehku Mountain Villa är ett exklusivt och flerfaldigt prisbelönat hotell, det enda hotell i Norden som har erhållit det prestigefyllda ”Prix Versaille World’s best hotel interior” av UNESCO. Välkommen att stiga in i en värld av förundran när du ger dig ut på ett Arctic Winter Weekend-äventyr, där den friska luften bär med sig viskningar av gamla berättelser och de snötyngda landskapen lockar med outtalade hemligheter. Beläget mitt på högfjället ca 200 km norr om polcirkeln vid Riksgränsen mellan Sverige och Norge, Här väntar din vår exklusiva fristad som erbjuder en harmonisk blandning av äventyr, komfort och ett kök som karaktäriseras av naturens lokala skafferi.

Paketet inkluderar

  • 2 nätter i dubbelrum* inklusive arktisk kulinarisk upplevelse i form av frukost, lunch för dina utomhusäventyr och en 5-rätters middagsmeny
  • Snöskotertur. Utforska 20 km av förtrollande vildmark, flankerat av majestätiska berg och orörda floder. Njut av en rustik lägereldslunch. 2 personer per snöskoter; boka din egen för 1150 SEK extra.
  • Arktisk snöskovandring. Ge dig ut på en halvdags guidad snöskovandring i det närliggande området och spåra den orörda skönheten i Svenska Lappland.
  • Norrskensmagi. Delta i en kort men fängslande norrskensbriefing med vår lokala guide. Ta sedan möjligheten att ge dig ut och leta efter det fascinerande aurora borealis-fenomenet på egen hand.
  • Utforska fritt. Leta efter norrsken eller njut av snölandskapen, skapa dina egna äventyr. Snöskor och längdskidor till låns, beroende på tillgänglighet.
  • Avkoppling och välbefinnande. Njut av vårt gym, bastu och relax efter dina äventyr.

Pris: 12 900 sek/person
Tillgänglig: Ankomst på torsdag eller fredag, januari-februari 2025
Förläng din vistelse: Lägg till en extra dag (torsdag-söndag) med helpension för ytterligare 3 495 SEK per person.