Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

En garanterat vit jul! Fira en snörik jul med skidåkning, vinterlekar och snöpromenader under det färgsprakande norrskenet, kanske den får sällskap av ett dansande, färggrant norrsken och en och annan rödklädd tomte.

Hos oss bor ni naturnära i egen stuga med äventyret väntandes direkt runt stugknuten. Här finns julaktiviteter för hela familjen, guidade turer på allt från snöskoter till hundspann likväl som skidor och skridskor för uthyrning. Där emellan går det utmärkt att låna en av våra madrasser eller stjärtlappar för att leka av er i pulkbacken precis utanför hotellet, efter det törs vi nästan lova att barnen lär somna ovaggat…

På julafton tar vi gemensamt skotern och kälkar för att hämta årets julgran som vi sedan dekorerar, möter tomten och avnjuter ett traditionellt, lappländskt julbord.

I paketet ingår
I paketet ingår fyra nätter inkl. frukost med del i dubbel- eller familjerum, halvpension, traditionellt julbord, slädtur med skoter och julaktiviteter samt en entré till Aurora Spa inkl. sparitualen Stävan. (Sparitualen endast vuxna). Extra aktiviteter är exkluderade. Läs mer.

Paketet är tillgängligt från 23/12–27/12 2024 med reservation för ändringar.

Pris
9 035 kr/person, 4 691 kr/barn (2-12 år). För barn under 2 år, kontakta oss för prisuppgift.
Boka paketet online eller kontakta oss på: bokning@ripan.se