Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Mongolian Yurt & Arctic Dome

Karhuniemi Djurgården 446, Kiruna

Mongolian Yurt & Arctic Dome

Boka

Har du någonsin drömt om att kombinera äventyr och vildmark med en varm och mysig plats medan du tittar på Norrskenet från ditt eget rum?

Bara några minuter utanför Kiruna, beläget i ett mestadels vilt och vackert område med utsikt över Kirunas berg Luossavaara, är hemmet till Kiruna Sleddog Tours ägare, personal och många underbara Alaskan Huskies. Här får du chansen att se norrskenet medan du sitter på en släde som dras av entusiastiska Alaskan Huskies eller bara medan du kopplar av i ditt rum. Eftersom vi ligger utanför Kiruna stad har vi nästan ingen ljusförorening och därför kan vi erbjuda dig denna unika upplevelse för att se norrsken i alla dess vackra variationer.

Vi inbjuder dig till att uppleva en äventyrlig vistelse på våra mycket speciella boende. Du har möjlighet att välja mellan att bo i en av våra vackra arktiska kupoler eller känna vildmarken i vår ursprungliga mongoliska jurta.

Du kan kombinera din vistelse med en av våra speciella husky upplevelser eller bara koppla av i vårt SPA-område – njut av bastun, badtunnan och den vackra omgivningen.