Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Camp Ripan – ditt självklara val när du vill ha något utöver det vanliga.
Camp Ripan är ett hotell, men ett ovanligt sådant. Här bor du i bekväma stugor med hotellstandard och naturen runt stugknuten. En privat oas med närhet till allt: service, aktiviteter och avkoppling. Vi har 90 stycken smakfullt inredda hotellstugor som är utrustade med dusch och toalett, kabel-TV, internetuppkoppling och telefon. Design, inredning och materialval andas renhet och enkelhet, precis som naturen, kulturen och atmosfären i vår fjällstad. Inspirationen till vår anläggning kommer från stadens tre kulturer – den svenska, den samiska och den tornedalska.

Camp Ripans camping har 90 husvagnsplatser med el och ett obegränsat antal tältplatser. I anslutning till husvagnscampingen finns ett servicehus med kök, matplats, tvättstuga, dusch, bastu och toaletter. Intill campingen har vi spa, lekplats, padelhall,  minigolf, restaurang och bar. Camp Ripans camping har öppet från påsk, hela härliga sommaren ända in på hösten.

Vi ger dig Kiruna 
I Kiruna finns det mesta, allt från fjällvärld till stadsmiljö, från midnattssol till norrsken, från vinterns snötyngda landskap till sommarens skira grönska. Hos oss kan du fritt välja och vraka från en mängd olika aktiviteter året om, ditt nästa äventyr väntar på dig! Efter en dags aktivitet kan ni koppla av i Aurora Spa, en annorlunda spaupplevelse för alla sinnen. Gå in och ut genom de olika årstiderna, ut i kylan och in i värmen. Lugnande varmt vatten och kristallklar snö, upplev kontrasterna och möjligheterna i vår arktiska miljö. Som vår gäst, ser vi fram emot att få guida dig på en minnesvärd smakresa i det lappländska skafferiet. Vi vet nämligen att ingenting går upp mot gemenskapet kring en vällagad måltid.

Välkommen till Camp Ripan – vi ger dig Kiruna!