Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

STF Hotell och Vandrarhem

Campingvägen 3, Kiruna

STF Hotell och Vandrarhem

Boka

STF Hotell & Vandrarhem är en trivsam och prisvärd anläggning med ett attraktivt läge vid berget Luossavaara. Närheten till naturen gör Malmfältens folkhögskola till den perfekta utgångspunkten för vandring, löpning och längdskidåkning. Varje morgon serveras en frukostbuffé i vår restaurang och även vår uppskattade lunchbuffé i samma lokaler.

Vi erbjuder olika former av boende i våra totalt 39 rum. Sänglinne, handdukar samt slutstädning ingår alltid i priset. TV och WC finns i samtliga rum. Många rum har även privat dusch. Fri internetanslutning och gratis parkering för våra gäster. Tillgång till bastu och gemensamt kök/allrum för självhushåll och trevlig samvaro. I huvudbyggnaden finner du vår reception och där kan man också spela biljard och pingis. Eller varför inte slå sig till ro med en god bok i biblioteket eller använda vår gästdator.

Hotellet
På vårt hotell bor du bekvämt i något av våra 18 rum. Välj mellan enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum (fungerar som alkovrum – det vill säga med ett enkelrum i dubbelrummet) Privat wc/dusch samt TV på rummet. Fritt Wifi. För dig som bokat självhushåll finns även en större TV att tillgå. Alla rum är bäddade och klara vid ankomst.

Vandrarhemmet
På vårt vandrarhem bor du trivsamt i något av våra 21 rum. Välj mellan enkelrum, dubbelrum och trebäddsrum. Sängkläder och handdukar ingår men du bäddar själv. TV och WC finns på rummet. Fullt utrustat kök för självhushåll finns att tillgå och dusch lika så.

Vi är Svenska Turistföreningens (STF) representant i Kiruna.