Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Nikkaluokta Sarri

Nikkaluokta
Nikkaluokta Sarri
Nikkaluokta Sarri

Nikkaluokta Sarri

Boka

Stanna tiden – var här och nu! Naturen är nära, upplevelserna och vyerna är dina, kom nära fjällvärlden hos oss. I Nikkaluokta slutar bilvägen och leden mot Kebnekaise fjällen börjar. Så lämna vardagen och upplev våra fjäll.

Bo bekvämt i våra mysiga stugor och lägenheter. Nikkaluokta Sarri är en mindre fjällanläggning med stor gästfrihet och du är mitt i naturen när du öppnar dörren.

Nikkaluokta Sarris stugby har 56 bäddar i tio stugor och fyra lägenheter. Stugorna har olika komfort och prisklass. Välj självhushåll eller ät frukost, lunch och middag i Restaurang Skáidi. Vi förmedlar även fjällstugor i byn om det är fullbelagt i stugbyn. Här finns också tältplatser och husvagnscamp.

Vintertid i Nikkaluokta bjuder på vita vidder, kyla och ofta norrsken. Gör en utflykt på skidor eller med snöskoter – sätt dig i snödrivan och njut av vårsolen.

Sommartid i Nikkaluokta har vi ljust dygnet runt, tack vare midnattssolen. Fjällbjörken gör dalen grön och jokkarna släcker törsten hos vandrarna. Gör dagstur efter stigen, ta en båttur upp efter det slingrande älven.

Vi värnar om vår natur och därför är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001.