Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Lunchtur – kör ditt eget hundspann

Krokvik 2, Kiruna
Husky dreams lunchtur
Husky dreams lunchtur

Lunchtur – kör ditt eget hundspann

Boka

Kör ditt eget huskyteam eller sätt dig bekvämt i släden och ta fenomenala bilder. Var redo för ett unikt äventyr och en fantastisk upplevelse.

Vi ligger bara 15 minuter utanför Kiruna och är en liten kennel med cirka 40 hundar och vi gör våra egna spår, vilket innebär att du får uppleva naturen utan störningar från andra turister eller bullriga snöskotrar och chans att se vilda djur.

Turen varar ca 3 timmar (inkl. påklädning, hundsele, genomgång och lunch, exkl. transfer) och vi färdas en sträcka på mellan 16-20 km med hundspann beroende på väder- och snöförhållanden. Efter turen intar vi en nylagad måltid i huvudbyggnaden eller utomhus vid en varm eld.

Naturligtvis har du före och efter turen möjlighet att träffa och gosa med våra vänliga Alaskan Huskies, de uppskattar det! Nu har vi valpar i varierande ålder.

Kör själv: 2 personer turas om att köra en släde med vanligtvis 5-6 hundar medan passageraren slappnar av och njuter av utsikten och hundarnas lugnande rörelser. Du måste kunna tala och förstå engelska eller svenska för att köra själv. Om du behöver en kostnadsfri transfer från Kiruna kan du kontakta oss.