Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka

Kvällstur med huskies

Krokvik 2, Kiruna
Husky Dreams kvällstur

Följ med på en kvällstur med huskies. Hundspannet körs av en passionerad och erfaren guide! Sitt bekvämt i släden och njut av tystnaden, stjärnorna och förhoppningsvis norrskenet. Vid fullmåne är det också möjligt att köra utan pannlampa. En magisk upplevelse!

Beläget bara 15 min utanför Kiruna är vi en liten kennel med cirka 40 hundar och vi gör våra egna spår, vilket innebär att du får uppleva naturen utan störningar från andra turister eller bullriga snöskotrar. Du får också chansen att se vilda djur.

Turen varar ca 2 timmar (inkl. påklädning, hundsele, kaffe & te, exkl. transfer) och vi färdas en sträcka på ca 15 km med hundspann beroende på väder och snöförhållanden. Efter turen värmer vi oss i huvudbyggnaden eller utomhus vid varm eld (kanske under en himmel full av norrsken?), dricker kaffe eller te och har en pratstund om allt du vill veta om hundarna eller livet här uppe i arktiska Swedish Lapland.

Naturligtvis har du möjlighet före och efter turen att träffa och gosa med våra vänliga Alaskan Huskies, de uppskattar det!

Om du behöver en gratis transfer från Kiruna, vänligen kontakta oss.