Kiruna Airport stängd

Under perioden 15-29 juli är Kirunas flygplats stängd. Vi hjälper dig hitta alternativa resvägar. Läs mer

English flag
Gå tillbaka
Det dukade bordet på icehotel designat av Anna Öhlund Foto: Erik Nissen Johansen. Design Anna Öhlund

Upplev vår mest unika och genuina middagsupplevelse i den norrländska vildmarken, helt privat för dig och ditt sällskap. I en glänta i den arktiska skogen, invid sjön Salmijärvi, väntar ett uppdukat isbord.

Genom vårt konstnärliga filter är bordet dekorerat för kvällen och er egen kock välkomnar er till era platser. Hör fåglarnas sång högt upp i trädens toppar, vindens sus genom grenarna och känn de värmande strålarna från vår midnattssol tidigt i säsong, eller möjligen se norrskenet dansa senare i augusti. Sippra på en svalkande välkomstdrink med tillhörande amuse bouche och känn hur lugnet och tystnaden lägger sig och skapar er alldeles egna minnestavla.

Framför er skapar er privata kock magisk kokkonst när kvällens meny tillagas på Murrikka. Här får ni en unik möjlighet till att komma riktigt nära matlagningen, passa på att ställa era frågor och funderingar och få tips och trix från kocken att ta med er hem till ert kök. Menyn i fyra serveringar bjuder på smaker och dofter inspirerade från det norrländska köket. Med utvalda, lokala råvaror serveras ni delikatesser såsom ren, ramslök, röding och hjortron. Eller det som är mest i säsong just när ni valt er upplevelse. Det blir en minnesvärd kväll och en fröjd för alla sinnen.