Kiruna Airport closed

During the period of 15-29th July Kiruna Airport will be closed. We help you find alternative travel ways. Read more.

Svenska flaggan
Go back

Guide in North – conference

Kiruna

Guide in North – conference

Guide i Norr (Britt Hammar) är certifierad fjäll, natur och friskvårdsguide (yoga, mindfulness, meditation) med många års erfarenhet inom området. Värdskap, lugn, sinnesro i ett magiskt landskap är några av de värdeord som är viktiga i företaget. Jag guidar dig och din grupp på ett tryggt och säkert sätt utifrån önskemål, kondition och storlek på gruppen. Under sommaren erbjuds halv- och heldagars turarrangemang och jag skräddarsyr gärna utifrån andra önskemål av aktiviteter eller flerdagarsturer. Vid flerdagarstur erhålls även ett träningsprogram och packningslista för gruppen. 

Wellness
Behöver din grupp hämta kraft, glädje och balans så har du hittat rätt. Guide i Norr har lång erfarenhet av att använda naturen tillsammans med yoga, skogsbad, mindfulness och meditation. Här kan du kombinera och skräddarsy olika hälsoaktiviteter utifrån vad din grupp behöver. Andra aktiviteter kan även vara morgonstretch, cirkelträning eller annan fysisk aktivitet som tex löpning, powerwalk etc.

Jag är en person som gärna ser möjligheter istället för hinder, utifrån dina önskemål skräddarsyr jag till olika paket eller enstaka aktiviteter. Ta kontakt för att prata mer om fantastiska Kiruna och vad ni vill göra under er vistelse.