English flag
Gå tillbaka

Aurora Xmas – julshow

29 november 2024 - 07 december 2024
Dela

Aurora Xmas – julshow

Har du ett evenemang?

Skicka in ditt evenemang till oss! Skicka in evenemang

Välkommen till årets Aurora Xmas!
Aurora Xmas är tillbaka – i ny tappning!

Julshow med Pepson Live!
Under två fartfyllda helger och fyra olika kvällar (29 nov, 30 nov, 6 dec och 7 dec) bjuder vi in till en oförglömlig kväll fylld av underhållning och fantastiska smaker i festlig atmosfär. Med framträdande av det energifyllda bandet Pepson Live (som även underhöll oss på Oktoberfest) kommer musiken att lyfta kvällen till nya höjder! Pepson Live är kända för sina fartfyllda shower och breda repertoar som får alla att sjunga med och dansa.

3-rätters meny komponerat av restaurangen
Vår omtyckta restaurang har även detta år satt ihop en utsökt meny bestående av:

Förrätt
Rödbetsterrine med kallrökt lax, handskalade räkor, löjrom, pepparrotscréme och saltrostade solrosfrön.

Varmrätt
Oxfilémedaljong med portvinssås, honungsrostade rotfrukter och sparris. Serveras med potatis- & Västerbottensostfrestelse och knaperstekt panchetta och kastanjechampinjon.

Dessert
Auroras dessertbord med massor av läckerheter så som ostar, kex, frukter, olika bakverk, tårtor, godis med julinspiration och massor med annat gott.

Begränsat antal platser
Vi har ett begränsat antal platser per kväll om maximalt 250 personer.

Kvällen startar 18:15 med glöggmingel och vid 19:00 är det dags att slå sig ner till bords i Dálvi. Showen avslutas kring 22:30. Då öppnar vi upp för eftersläpp och nattklubb fram till 02:00. *Tiderna är preliminära och kan komma att ändras.