English flag
Gå tillbaka

Kultura Kiruna

05 november 2024 - 24 november 2024
Dela

Har du ett evenemang?

Skicka in ditt evenemang till oss! Skicka in evenemang

Succén är tillbaka! 10 000 besökare kan inte ha fel.

Kultura Kiruna är festivalen som förenar kultur, idrott, mat, konst & musik och förvandlar Kiruna till ett epicentrum för kultur och glädje.

Under 20 dagar i november får du uppleva 100+ arrangemang för alla sinnen och åldrar. Här finns plats för både det välbekanta och det oväntade. Missa inte Norrbotten Berättar, Kulturvandringen, Arctic Light Filmfestival samt utbudet från Konstmuseet i Norr, Kiruna stadsbibliotek, Kiruna Riksteater & Kulturförening och Aurora kultur & kongress, för att nämna några av arrangörerna.

Den 15–17 november öppnar vi fjällvärlden tillsammans med Höjdmeter under Svenska Fjällpremiären. Det blir en härlig mix av sköna åk och test av prylar i Luossabacken, livemusik, film, mat och kultur. Kom och fira in årets fjällpremiär med oss i Kiruna!

Välkommen att ta del av allt som Kultura Kiruna har att erbjuda, oavsett om du är Kirunabo, hemvändare eller besöker Kiruna för första gången. Hela programmet släpps på Kultura Kirunas hemsida under hösten. Vi ses i november!

Kultura Kiruna är ett initiativ av Kiruna Växer.