Rovdjursfotokurs – björn, varg, järv och örn – sommaren 2018

Ingemansland mellan Finland och Ryssland erbjuder naturfotografering när den är som bäst! Förra året fick vi fotografera både vild varg, björn, järv och kungsörn. Vi åker till den mäktiga taiga-skogen i finska Kuhmo-regionen, ett obefolkat område på gränsen mellan Finland och Ryssland. Det här är ren vildmark, ett underskönt landskap där scenerierna förgylls av det varma nordiska sommarljuset och trolska dimslöjor. Kvällarna tillbringar vi i gömslen dit brunbjörn kommer nästan varje kväll. De vandrar ut från skogen till de öppna gläntorna där de går runt och socialiserar mitt framför våra ögon. Här är även mycket goda chanser att se varg, järv, kungsörn och havsörn.

Du ingår i en liten grupp av deltagare med ett gemensamt fotointresse, guidade av Peter Rosén, en professionell naturfotograf. Med över 20 års erfarenhet guidar han dig steg för steg i naturfotografering: från komposition och tips kring djurfotografering, till val av objektiv och inställningar och vidare till redigering i Photoshop/Lightroom.

Vi tar nu emot intresseanmälningar för sommaren 2018. Hör av dig till Peter Rosén på 070-333 8883 eller epost info@lapplandmedia.se och anmäl ditt intresse!

Välkommen!
 

Peter