Jul & Nyår i Kiruna

Välkommen till Kiruna för att spendera julen ovanför polcirkeln med massa snö, roliga aktiviteter för hela familjen och självklart Jultomten! Skåla sedan in det nya året under norrskenet och den stjärnklara himlen. Här har vi samlat jul- och nyårspaket som underlättar din bokning, allt färdigplanerat och klart. 

Vi kommer löpande fylla på denna sida med spännande erbjudanden, så håll utkik då och då!

Camp Ripan – Julpaket
Fira en snörik jul med skidåkning, vinterlekar och snöpromenader under det färgsprakande norrskenet. Frossa i det lappländska skafferiets alla läckerheter. Här finns julaktiviteter för hela familjen, följ med på en slädtur med skoter för att hämta årets julgran, möt tomten och avnjut vår traditionella julmeny.

Pris julpaket: 8 510 SEK/person, 4 340 SEK/barn
I paketet ingår: Transfer till och från flygplatsen/tågstation, fyra nätter med del i dubbel- eller familjerum, halvpension, 3-rätters julmeny, slädtur med skoter och julaktiviteter, fackeltåg till julottan samt en entré till Aurora Spa med sparitualen Stävan.
Paketet är tillgängligt 23/12 – 27/12, 2020 med reservation för ändring. Paketet går att komplettera med extra nätter och övriga aktiviteter.

ICEHOTEL – Julpaket
En vit jul med alla ingredienser för ett lyckat familjeäventyr finns 200 km norr om Polcirkeln, på ikoniska Icehotel. Här möts ni av en gnistrande vit jul, och möjligheter att skåda både norrsken och stjärnfall. Ni välkomnas att bo i en varm, rustik stuga, eller i något av våra bekväma hotellrum, kombinerat med en oförglömlig upplevelse i våra omtalade isrum, där ni sover bland iskonst. Barnen får en karta till jultomtens brevlåda för att lämna sina önskelistor, och en skotertur bort hämtas julgranen som sedan kläs tillsammans med andra julfirare utanför Icehotels entré. Självklart förgyller jultomten självaste julafton med sin närvaro, innan familjen kan mysa med en välsmakande jul till bordet.

Prisexempel 11 490 kr/vuxen

Camp Ripan – Nyårspaket
Upplev en magisk nyårhelg i Sveriges nordligaste stad – Kiruna. Njut av en lyxig nyårssupé i norrskenets tecken. Skåla i champagne ute i midvinternatten, förhoppningsvis lyser norrskenet upp himlen ovanför oss. Det är inte bara nyårsnatten som är magisk i Kiruna, följ med på en snöskotur i den gnistrande snön, lär dig att köra hundspann eller varför inte passa på att lära dig mer om den spännande staden Kiruna…

Pris: 8 350 SEK/person, 3 940 SEK/barn (4-12 år).
I paketet ingår: Transfer till och från flygplatsen/tågstation, fyra nätter med del i dubbel- eller familjerum, halvpension, aktivitet samt en entré- biljett till Aurora Spa inkl. sparitualen Stävan.

ICEHOTEL – Nyårspaket
Fira nyår i Jukkasjärvi och skåla in det nya året under norrsken på stjärnklar natthimmel. Byt klackarna mot skoterkängor, bäddsoffan hos släktingarna mot magisk övernattning bland iskonst och njut av det gnistrande vinterlandskapet 200 km norr om Polcirkeln. I vårt exklusiva nyårspaket ingår några av våra mest uppskattade vinteraktiviteter och ni får samtidigt uppleva det arktiska klimatet under polarnatten som råder vid den här tidpunkten. Vid tolvslaget samlas vi alla för att skåla och önska välgång för det kommande året och skicka upp lyktor mot den mörka natthimlen. En av nätterna sover ni på mjuka renskinn i -5⁰ C, i en konstsvit fylld av inspirerande handskulpterad konst, helt i is och snö och den andra natten bor ni i ett av våra bekväma (varma) hotellrum. Varmt välkomna till ett annorlunda nyårsfirande på Icehotel!