English flag
Gå tillbaka

Yogavandring i Abisko (höst)

18 september 2022 - 29 september 2022
Dela

Yogavandring i Abisko (höst)

Har du ett evenemang?

Skicka in ditt evenemang till oss! Skicka in evenemang

Yoga, vandring och natur, ge dig själv tid och redskap att må bra och att utvecklas. Följ med oss till Abisko och upplev den svenska fjällvärlden när den är som bäst.

Längtar du efter stora naturupplevelser och vill lära känna den svenska fjällvärlden? Upplev tidig höst när fjället får sprakande höstfärger och hela naturen går i färgskalan orange till knallrött. Till Abisko åker du hållbart med tåget hela vägen.

Vill du andas in frisk luft och dricka kristallklart vatten direkt från forsar och bäckar?
Vill du också komma ifrån stress och press?
Ta tid för dig själv och få den egen tid som är så svår att hitta i vardagen?

Med vandring, yoga, meditation och gemenskap fyller du på din energi och livskraft. En möjlighet att i nära gemenskap få återhämtning och en tankepaus i livet. Du får med dig redskap för att fortsätta din egen resa när du kommer hem.

Vi bor i en enkel och genuin stuga nära fjällstationen i Abisko. Höga fjäll ramar in den vackra Abiskodalen med sina vackra fjällängar, mäktiga forsar och Skandinaviens största fjällsjö Torneträsk. Varje dag finns möjlighet att följa med på några timmars vandring och de flesta dagar äter vi vår lunch ute. Upplev de stora vidderna, den starka känslan av frihet och av att vara en del av naturen. I sista halvan september är högsäsongen över och färgskalan helt skiftat till orange och knallrött och fjället brinner. Luften är kall och krispigt klar. Vi vandrar huvudsakligen under tystnad och fokuserar på intrycken från naturen omkring oss. Kroppen blir behagligt trött och sinnet får ro.

Vi gör olika sorters yoga, lugnare yogaformer där vi är under längre tid i ställningen som yin och restorative men även mera fysiska yogaformer som hatha, vinyasa och flow där vi rör oss in och ut i ställningarna. Pranayama/andningstekniker och meditationer är en del av yogan och vi kommer att pröva flera olika former. Genom att du får prova på många olika slags yoga, meditation och andningstekniker/pranayama så har du möjlighet hitta den form som passar dig bäst. Yogan vi gör anpassas till dina förutsättningar och alla kan delta.

Var: Abisko, Lappland
När: 18-23 & 24-29 september 2022
Pris: SEK 8800

Läs hela programmet och anmäl dig på: www.yogavandring.se