English flag
Gå tillbaka

Yogavandring i Abisko (sommar)

12 juni 2022 - 22 juni 2022
Dela

Yogavandring i Abisko (sommar)

Har du ett evenemang?

Skicka in ditt evenemang till oss! Skicka in evenemang

Yoga, vandring och natur, ge dig själv tid och redskap att må bra och att utvecklas. Följ med oss till Abisko och upplev den svenska fjällvärlden på försommaren med blomsterprakt och midnattssol. Till Abisko åker du hållbart med tåget hela vägen, vårt boende är på gångavstånd från stationen.
Följ med bort från stress och press till en plats där du andas in frisk luft och kan dricka kristallklart vatten direkt från forsar och bäckar. En möjlighet för egentid som kan vara svår att hitta i vardagen.

Med vandring, yoga, meditation och gemenskap fyller du på din energi och livskraft. En möjlighet att i nära gemenskap få återhämtning och en tankepaus i livet. Du får med dig redskap för att fortsätta din egen resa när du kommer hem.

Vi bor i en enkel och genuin stuga nära fjällstationen i Abisko. Höga fjäll ramar in den vackra Abiskodalen med sina blommande fjällängar, mäktiga forsar och Skandinaviens största fjällsjö Torneträsk. Varje dag finns möjlighet att följa med på några timmars vandring och de flesta dagar äter vi vår lunch ute. Upplev de stora vidderna, den starka känslan av frihet och av att vara en del av naturen.

På försommaren blommar fjället, det är mycket vatten i bäckar och forsar och högsäsongen har inte riktigt kommit igång än. Vi vandrar huvudsakligen under tystnad och fokuserar på intrycken från naturen omkring oss. Kroppen blir behagligt trött och sinnet får ro.

Vi gör olika sorters yoga, de flesta inne i Naturrum Abiskos vackra lokaler, lugnare yogaformer där vi är under längre tid i ställningen som yin och restorative men även mera fysiska yogaformer som hatha, vinyasa och flow där vi rör oss in och ut i ställningarna. Pranayama/andningstekniker och meditationer är en del av yogan och vi kommer att pröva flera olika former.

Genom att du får prova på många olika slags yoga, meditation och andningstekniker så har du möjlighet hitta den form som passar dig bäst. Yogan vi gör anpassas till dina förutsättningar och alla kan delta.

När: 12-17 & 18-22 juni 2022
Pris: 8800:- inkl moms (anmälningsavgift 2000:- betalas vid bokning, resterande 2/5)

Läs hela programmet och anmäl dig på: www.yogavandring.se