Osäkra snöförhållanden i fjällen

Det råder osäkra snöförhållanden och därmed en ökad risk för snöras i stora delar i Norrbottens fjällkedja. Var försiktig om du tänker bege dig ut till fjälls och håll dig uppdaterad!

English flag
Gå tillbaka

Barnteater: Bamse och Sjörövarskatten

26 augusti 2023
Dela

Barnteater: Bamse och Sjörövarskatten

Bamse Live Aurora kultur & kongress info@bamselive.se https://bamselive.se/

Har du ett evenemang?

Skicka in ditt evenemang till oss! Skicka in evenemang

Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse och Lille Skutt i huvudrollerna.

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind. Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nys om kartan och skatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?

Plats: Aurora kultur & kongress, Kiruna
Start: 14.00
Längd: Ca 50 minuter.
Passar: Hela familjen, men främst barn 2-7 år
Pris: 295 kr + eventuell serviceavgift

Föreställningen innehåller ljud- och ljuseffekter.

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram. Barn under 2 år går in gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen.

Köp biljetter.