Föreläsning: Barn är inte på ett visst sätt de blir på ett visst sätt

29 september
Tider:
1800 - 2100

En nyskriven och fristående fortsättning på Barn beter sig bra om de kan… där låg fokus på hur vi vuxna kan förstå barns beteende. Det här är en helt ny föreläsning som visar hur du kan göra för att få till ett bättre samspel och påverka barns beteende samtidigt som du får möjlighet att stärka er relation.

Föreläsningen bygger på lösningsfokuserad pedagogik som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar – en positiv förändring för barnet familjen och barngruppen.

För vem Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Kostnad 200 – 300 förköp eller kontant swish eller faktura. Förköpsrabatt finns via biljettlänk.

Vid faktura kontakta kontakta evalenalarsdotter.se och få 50 rabatt för personal inom barnomsorg och skola 250 kr per person

Du kan hitta mer info om Eva-Lena som föreläser på evalenalarsdotter.se
Jag är förskolläraren som blev familjehemsmamma under nio år och började utbilda mig vidare Magister i Barn- och Ungdomsvetenskap. Utbildad inom systemteori lösningsfokuserad metodik för barn och ungdomar samt det salutogena synsättet. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning genom Dr Gordon Neufeld. Seminarie- och Familjehandledarutbildning med Jesper Juul och Family-Lab. Flera kurser på Stockholms Universitet med inriktning mot Barn- och Ungdomar i svåra livssituationer.

Sagt om Eva-Lena som föreläsare

Otroligt bra föreläsning jag önskar att varit på den tidigare! Du är superbra föreläsare du får publiken att lyssna aktivt hela tiden. Massor med verktyg i mitt föräldraskap jag har fått så otroligt mycket att tänka på.
Elinore undersköterska Leksand

Älskar din scennärvaro. Man blir glad och pigg! Kvällen har gett en bra tankeställare och jag är väldigt nöjd.
Wendela pedagog Lund

Du får en att tänka på ett annat sätt utifrån barnen. Du är positiv och väldigt duktig på att förklara. Tack för en bra föreläsning du gjorde ett toppenjobb.
Nikith barnskötare Sala

 

PLATS: Folkets Hus, Kiruna